Pava behandling

Fordele ved undervognsbehandling

En undervognsbehandling er en investering, som vil forlænge din bils levetid. Det kan stort set altid betale sig at rustbeskytte sin bil.

Behandlingen sikrer din bil mod det omskiftelige danske vejr med meget fugt og store temperaturudsving.
Jo før du giver din bil en rustbehandling, jo bedre. Selv helt nye biler har ikke fået en tilstrækkelig undervognsbehandling, når de kører fra fabrikken så allerede der, er de eksponeret for rustskader.

Aalborg Pavacenter er en autoriseret PAVA forhandler. Vi anvender PAVA’s unikke og tyndtflydende rustbeskyttelse, der siden 1974 har beskyttet de danske biler mod rust. Vores mangeårig erfaring og ekspertise gør, at du sikkert kan overlade din bil i vores varetægt.

Det kan være svært på forhånd at prissætte, hvad en undervognsbehandling koster. Ikke to biler er ens, og de kræver alle forskellige behandlinger. Vi går altid grundigt til værks, og vi sørger for at afmontere inderskærme og bundplader, så vi kommer helt ind til undervognen og rundt omkring i alle hulrum.
Derved sikrer vi det bedste resultat til en fornuftig pris.

Kontakt os på 98 13 71 00 til en snak om biltype og behandlingsbehov – eller bestil tid til din næste rustbehandling direkte her på siden.

 

Pavacenter

Værd at vide om behandlingen

Vores PAVA undervognscenter i Aalborg er gearet til at tage imod alle biltyper.

Vores professionelle medarbejdere sikrer en effektiv undervognsbehandling med PAVA rustbeskyttelse uanset hvilken bilmodel, der er tale om.

Et par nyttige informationer om rust- og rustbeskyttelse forud for behandlingen.

Rust er en kemisk reaktion, der opstår, når jern kommer i forbindelse med vand og ilt.

Rust kan med tiden få bilens jern til at svækkes, så det falder af i flager.

Rusten opstår som et resultat af det danske vejr med svingende temperaturer, fugt og vejsalt.

Rustbeskyttelse virker bedst, hvis den første behandling sker inden, der er dannet rust på undervognen.

Når vi rustbeskytter din bil, sørger vi for at afskærme alle andre dele af bilen. Derudover benytter vi en beskyttelseslak, så vi sikrer, at der ikke sker skader på resten af bilen.

Alt efter hvilken bil du har, kan det være nødvendigt, at vi skiller bilens nederste dele ad for at kunne komme ordentligt til.
Bilen overleveres altid i rengjort stand og uden yderligere spor af behandlingen med rustbeskyttelsen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 98 13 71 99.

Garanti og kontrol

Aalborg Pavacenter er din garanti for et ordentligt udført stykke arbejde. Vi tager os af din bil som var den vores egen.

I kraft af vores status som autoriseret Pavacenter er vores undervognscenter underlagt de samme kvalitetskontroller som alle andre Pavacentre rundt omkring i landet.

Dette betyder:

  • At vi er en del af PAVAQ-sikkerhedskontrol, der garanterer et sikkert resultat.
  • At der hver måned tages cirka 60 stikprøvekontroller på alle Pava-behandlede biler. Disse biler testes på et uvildigt testcenter.
  • At stikprøvekontroller – såvel vores egne som de eksterne – naturligvis ikke er forbundet med en merudgift for dig.

Pava Levetidsgaranti

Hos Aalborg Pavacenter opnår du PAVA Levetidsgaranti, som er Danmarks bedste og længste garanti mod rustgennemtæring. Denne garanti er gældende, så længe du ejer bilen.

Skulle der opstå skader på din bil som følge af rustgennemtæring, og afviser din importør at lade fabriksgarantien dække, dækker PAVA Levetidsgaranti også her.

Garantiordningen gælder for alle personbiler og gulpladebiler, der bruges til privat transport.

Ring til os på
98 13 71 00

Book online her